monitor.bgВижте какво вещаят за вас звездите до 24 април. Овен 21 март

...
monitor.bgВижте какво вещаят за вас звездите до 24 април. Овен 21 март
Коментари Харесай

Пълен седмичен хороскоп

monitor.bg

Вижте какво вещаят за вас звездите до 24 април.

 

Овен 21 март – 20 април

На 18-и постигате значима цел. Не си нарушавайте проектите, без значение кой какво желае от вас. Великден идва с наклонност за енергийни и прочувствени загуби. Препоръчва се сдържаност в държанието и в храната. Въздържанието в този миг е целесъобразно. На 20-и ще усетите накъде да насочите напъните си, с цел да спечелите и намерите по-добра работа. Днес шансът ви се отпушва като пълноводна река, преодолявате всяко затруднение. На 21-ви може да започнете нов бизнес, да отворите нов вид заведение и да предложите настояща за момента услуга. На 22-ри нищо значимо да не се подхваща. В този ден е мъчно да определиш кой е крив и кой прав. На 23-и ще се разсъните с печеливша концепция. Този ден е за обмисляне и опипване на почвата. Следвайте гласът на интуицията, осъществете нужните връзки и стиковайте желанията си с сътрудници. На 24-и пасивният човек ще претърпи проваляне, само че и този, който е прекомерно деен и манипулативен в условията си ще загуби скъпа връзка.

Телец 21 април – 20 май

Периодът от 18-и до 26-и ще бъде изключително значим за бъдещето ви. Слънцето навлиза в Телец и бърза на среща с Уран, а това състояние ще провокира прояснение на мозъка и то тъкмо в посока на персоналните ви бизнес ползи. На 18-и всичко, което извършите и започнете без нужното изследване и синхрон с подобаващите хора ще зацикли във времето напред. На 19-и слънцето навлиза в знака на Телеца, което е добър знак за бъдещето на бизнеса и комерсиалната самодейност. На 20-и пътят ви криволичи сред желанията на околните и персоналните ви планове. Ще преодолеете преградите и до края на деня ще постигнете най-малко една персонална цел. На 21-ви всяко делово и креативно начинание ще се развива сполучливо и ще донесе изгоди. На идващия ден не започвайте нищо отговорно, не преговаряйте и не влагайте средства в дълготрайни планове. На 23-и ще се разсъните с концепция, която е добре да реализирате, тъй като ще ви донесе персонални и финансови облаги. На 24-и не се колебайте да влезете в борба за отбрана на персоналните си и професионални ползи.

Близнаци 21 май – 21 юни

С навлизането на Слънцето в Телец вие навлизате в сатурнова дупка, като най-трудните ви моменти в нея ще са към 13 май и 13 юни. На 18-и се старайте да се движите неотклонно и то към избраната от предишните дни цел. На Великден ще се случват събития, които ще демонстрират от къде и от какво може да ви дойдат проблемите. На 20-и не бързайте да ставате рано и да поемате несвойствени задължения. Желателно е да посадите цвете и да върнете дълг. Предприетото на 21-ви ще ви донесе шанс и изгоди. Препоръчително е да работите на собствен терен и със свои средства. на 22-ри чакайте грижи и неприятности. Днес нищо не върви. 23-и е ден на просветление, за обмисляне и размисъл. Не се насилвайте да обичате или да бъдете с тези, които не харесвате. 24-и отприщва персоналната ви самодейност. Сключете нов контракт. Прегледайте колата и уредите, с които ще работите. Край с изчаквателната и примиренческа политика.

Рак 22 юни – 21 юли

На 18-и постигате нещо непостижимо преди. Чакайте премия за положените в предишното старания. На 19-и е добре за среща с учителите в една или в друга област на персоналния и нравствен живот. В този ден ще се направи висша пренастройка на живота ни. 20-и отприщва персоналната ви самодейност. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода. На 21-ви чакайте облага. Това е един от удобните дни в месеца за договорка с неподвижен парцел и за начало на нова активност в бизнеса. Родените във втората декада ще би трябвало да създадат мъчителен избор и да се откажат от едно за сметка на друго. 22-ри е сериозен и рисков ден, изключително за родените след 11 април. Всичко подхванато ще тръгне изкривено. Интуицията ви работи на цялостен потенциал на 23-и. Едно прелестно възприятие ще ви подсказва кое е положително за вас, а неприятното ще сочи местата и хората, които би трябвало да избягвате. На 24-и може да очаквате преференциални оферти и приходи в бюджета. Действайте самоуверено.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои един въодушевен Великден, който ще пренастрои мисленето ни, ще успокои пристрастеностите и ще подскаже накъде да вървим в тези смутни времена. На 18-и в надпреварата на живота печелят тези, които не се отхвърлят от задачата. На Великден съветът е да се обърнем във вътрешността към себе си, да преосмислим желанията и опциите си и в идващите дни да създадем решителна крачка напред. 20 и 21-ви са мощните ви дни за интервала, в които всичко подхванато ще ви носи шанс, улеснения и пари в бъдеще. На 20-и ще се наложи да криволичите сред персоналните ви стремежи и желания и тези на околните и децата. На 21-ви се активизирайте, гонете си задачите и намерете метод да започнете нов план, който в бъдеще ще носи главните ви приходи. На 22-ри печелят единици, играта се движи подмолно. Денят ще ви донесе филтриране и пренастройка. На 23-24-и пренебрегвате интуицията и бъркате в избора. Каквото се скапе, мъчно ще се оправи. Не сключвайте нови контракти. На 24-и ще бъдете подложени на пресечен огън от страна на обединената конкуренция.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се тежък уикенд. Няма да ви е до празници на този Великден, в който изолацията нанася удар на духовността и близостта. В тези дни Луна, Нептун и Венера ви гледат в неподходящи аспекти. Вероятни са проблеми в връзките, а и една скорошна връзка върви към привършване. На 19-и ви се предлагат срещи на четири очи с хора, които могат да ви дадат значими препоръки и персонална поддръжка. Но на 20-21-ви обстановката ще се промени за вас в преференциална и позитивна посока. На 20-и денят отприщва креативната ви самодейност. преградите по пътя са елементарно преодолими. На идващия ден имате опция да осъществите перспективна договорка, да купите, наемете или да продадете парцел. На 22-ри не се изкушавайте да извършите първа крачка. Реализирайте концепциите и хрумванията си от 23-и. Доверете се на инстинктите, а не толкоз на мозъка и ще постигнете значима победа. На 24-и чакайте преференциално делово предложение. Намирате нова работа.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е неуместно да си пожелаем радостни празници, тъй като по никакъв начин не ни е радостно. 18-20-и генерират промени, провокират ни да поправяме планове и възгледи, както и срещите уговорени по-рано. Великден се обрисува като рисков ден за вас, хората на вятъра се суетят в търсене на поддръжка и схващане. На 20-и преградите ще са на всяка крачка. ще вземете мъчителни решения и ще си тръгнете по пътя без значение кой какво желае от вас. На 21-ви родените във втората декада може да създадат губещ ход и да бъдат притиснати до стената на нуждата да продават парцели или да се отхвърлят от завещание. В деня пред точното новолуние се засилват хора с тъмни мисли и планове да извлекат облаги на гърба на другите. На 23-и някой ще напипа златната нишка, която ще го изведе от рецесията. Доверете се на интуицията и действайте по инстинкт. На 24-и всяка делова интензивност ще се отплаща, ще ви носи пари и опция да се устроите в по-добра среда за работа и живот.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

18-и и 19-и ви носят задоволство и радостни мигове, без значение стагнацията. Днес е време да се реализира непостижимото преди. На Великден се въздържайте от дейни инициативи, почивайте, радвайте се на празничния Великден с най-близките хора на умерено и безшумно място. На 20-и ще се справите с всяко предизвикателство. Ден на реката от благоприятни условия. Не правете припрян избор, движете се в златната среда, където и придвижването на реката е най-бързо. 21-ви дава опция за уголемение и единодушие от родственици във връзка с имотни каузи. Предприетото през днешния ден ще дефинира нова посока на развиване и ще ви донесе изгоди. На 22-ри приключвайте, само че нищо значимо не започвайте. Навлизате в интервал на финансови загуби. 23-и е рисков ден във връзка с финанси, здраве и персонални връзки. Моментът е значим за разискване и обмисляне, само че не и за старт на нови настоятелен и креативен начинания. На 24-и на едно място вършиме крачка напред, а на друго две обратно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се тежък Великден за вас. Луна, Нептун и Венера образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Бъдете деликатни. Каквото отложите за 20-21-ви, ще донесе шанс, изгоди и спомагателни приходи. Ще се случват събития, които ще ви развързват ръцете и успокояват душата. одените в първата декада са в по-добра житейска позиция. Обединете сили, запаси и ползи с потвърдени във времето сътрудници. 22-ри е ден за пречистване на организма. Изхвърлете насъбраната шлака в тялото и в душата. Бъдете виновни към свои и непознати. На 23-и ще се разсъните с ненадейно просветление и с вярното чувство за вярната посока, за това кое е потребно или нездравословно за вас, за връзките ви с околните и за работата, която следва. На 24-и е добре да извършите крачка към нова работа, нова връзка или към нова креативна посока.

Козирог 22 декември – 20 януари

18-и е ден за осъществяване на авансово признатата стратегия. Не правете корекции. 19-и идва с нараснали отговорности. Не се събирайте с хора отвън фамилния кръг. На 20-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Денят е рисков за родените до 1 януари, а в идващите два дни и другите ще се поизпотят, ще се постанова да работят изключително или да премислят връзките си с сътрудници и работодатели. 21-ви е ден с прочистваща и пречистваща енергетика. Добре е да се съблюдава диета. Каквото посадите в земята ще се хване и даде богата годишна продукция. На 22-ри стойте мирни. Не е ден за старт на нови действия и за сключване на нови контракти. На 23-и, в случай че към нещо почувствате злост, това е знак, че от там ще пристигна някакъв проблем или грижа. 24-и е ден на прогрес и достижения. Бизнесът се отпушва.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 18-и приключвате обещани задължения и в идващите дни преминавате на нова житейска позиция. Чакайте един трогателен Великден с непредвидени позвънявания и обрати в връзките. Прекарайте този ден в стеснен фамилен кръг ще си спестите неприятностите по пътя и в връзките с близките. 20-21-ви са най-силните ви и сполучливи дни за интервала. Всичко подхванато ще носи шанс и пари. Не се връщайте обратно, не променяйте проектите си и ще постигнете нещо огромно. Активизирайте се. На 22-ри се пазете от въздействия и минипулации. Нищо не е такова каквото наподобява. Не подписвайте нови контракти и не приемайте отговорности. Лош ден и за запознанства. 23-и е рисков ден, изключително за родените в първата декада. Не предприемайте нищо амбициозно и значимо. 24-и е ден на златната среда. Не се предлага бездейност, само че и прекомерната упоритост и напън ще пренавият пружината и може да доведат до разкъсване на някои връзки.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикедна работи въодушевеният съвпад на Луна и Нептун в Риби. На Великден ще получите персонално просветление за бъдещето. Вероятно е да вземете решение, след което няма връщане обратно. На 20-21-ви вършиме решителни крачки напред към едно ново бъдеще. Не се обръщайте обратно. Поставете началото на нов бизнес и на нов метод на живот. Близо до вода ще получите ентусиазъм и просветление, ще намерите отговор на вълнуващите ви въпроси. 21-ви е удобен ден за покупко-продажби с парцели, за споразумяване на наследства и попечителства. 22-ри обаче е рисков и манипулативен. Ден на рискови вмешателства и наклонност към изнудване. Бъдете доста деликатни в контактите. В идващите два дни шансът ще ви следва. Чакайте нова работа и повече пари. Всичко което предприемете в синхрон с вътрешното си чувство, ще носи шанс и облаги. На 24-и направете първата крачка, която сте възнамерявали по пътя към огромните си упоритости.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР